Previous Page  7 / 28 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 7 / 28 Next Page
Page Background

ФОРМУЛА 2

КОМПЛЕКС ОД ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

ЗА МАЖИ

И

ЗА ЖЕНИ

Имунолошки систем

Содржи витамин А и витамин

Ц за нормално функционирање

на имунолошкиот систем.

Мускулна функција

Содржи магнезиум за

нормално функционирање

на мускулите.

Метаболизам на енергија

Содржи рибофлавин што

придонесува за нормален

метаболизам во кој се

ослободува енергија.

Ментални перформанси

Содржи пантотенска киселина

што придонесува за нормални

ментални перформанси.

Хормонска активност

Содржи витамин Б6

за регулирање на

хормонската активност.

Метаболизам на енергија

Содржи витамин Б12 за

нормален метаболизам во

кој се ослободува енергија.

Здрави коски

Содржи калциум кој е

потребен за одржување

здрави коски.

Здрави кожа, коса и нокти

Содржи цинк за одржување

здрава коса, кожа и нокти.

Без разлика дали пиете по еден или два шејка дневно,

Комплексот од витамини и минерали е дизајниран така што

на телото му ги дава сите потребни нутриенти. Разговарајте

со вашиот личен Herbalife советник за да дознаете како.

ИЛИ

ФОРМУЛИРАН ДА ДЕЛУВА ВО КОМБИНАЦИЈА СО ВАШИОТ ОМИЛЕН ФОРМУЛА 1 ШЕЈК

*За повеќе детали за корисните ефекти на конкретните нутриенти

во секоја формула прочитајте ја етикетата на производите.

Целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти,

меѓу кои и микронутриенти, коишто телото не може да ги создаде или

не ги создава во доволни количини.

Создаден е специјално за мажи и жени со цел да ја обезбеди оптималната

количина витамини и минерали што му е потребна на телото.

Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен од проверена наука.

Комплекс од витамини и минерали

за мажи

#1745

Комплекс од витамини и минерали

за жени

#2038

TODAY 7